Multibeeld logo
Slide 1

Ons werk

MultiBeeld Media Producties werkt voor lokale, regionale en landelijke bedrijven, instanties, gemeentes en omroepen. Dit kunnen freelance-opdrachten zijn maar ook complete producties.

Van een bedrijfsvideo tot een online tv-programma en van een reportage tot een promotievideo. Op locatie of in onze chromakeystudio.

Neem contact met ons op voor de ongekende mogelijkheden.

Een kleine greep uit onze beeldafnemers:

Klanten

Volg ons!

Wat anderen zeggen...

“Het is heerlijk om samen te werken met Multibeeld Media Producties. Toine is professioneel, snel, flexibel en altijd in voor een goede grap tijdens het filmen. Inmiddels hebben wij 12 inspirerende video’s door MMP laten produceren die we vol trots delen met onze (potentiële) gasten.”

Marijn Span Marketing & Communicatie Manager Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

"Sinds drie jaar maken we onze video uitingen in samenwerking met Multibeeld Media Producties. Een professionele setting in combinatie met persoonlijke en informele houding creëren een prettige sfeer die nodig is voor een goed resultaat. ”

Maarten Thoonen GHW Assurantiegroep B.V.

"De mensen van Multibeeld Media Producties zijn betrokken bij de reportages die ze voor ons maken, werken snel en zijn betrouwbaar. De presentatrice geeft de video’s met haar presentatie een menselijk en eigen gezicht. ”

Barbara Boschman Gemeente Nijmegen

"Wij hebben een aantal video’s en sfeerimpressies gemaakt met MultiBeeld Media Pruducties. De samenwerking was prettig en efficiënt, waarbij men met veel input kwam, maar we ook zelf ideeën mochten aandragen. Altijd een ontzettend fijne samenwerking!

Marianne van Lierop Sanadome Hotel & Spa Nijmegen

"Zeer fijn mogen samenwerken met Multibeeld Media Producties bij de productie van een paar tv- en pre-roll commercials. Duidelijk, meedenkend, professioneel, snel, kundig en korte lijnen zijn naar mijn mening een paar grote pluspunten. Afspraak is afspraak en prettig in de communicatie; wordt zeker vervolgd! ”

François Kruijsen reclame&zo

“In de afgelopen jaren hebben wij mooie zaken samengedaan. Een van de hoogtepunten van de viering van de 100ste editie van ’s wereld grootste wandelsportevenement was de zogenaamde Ereronde waarbij 100 deelnemers het parcours van de Vierdaagse 2x hebben afgelegd. Vooral in de avond/nacht. Eén en ander subliem visueel vastgelegd door het team van Multibeeld Media Producties.”

Bram Brinkman PR & Sponsoring De 4DAAGSE

“JEE-O International is erg blij met de videoproducties die Multibeeld Media Producties samen met ons heeft gemaakt. Op een professionele manier en met oog voor detail zijn de producties tot stand gekomen. ”

Lammert Moerman CEO VAN JEE-O International

“MultiBeeld Media Producties heeft onze sporters op een prachtige manier in beeld gebracht en op een respectvolle manier inkijk gegeven in hun sportieve leven. De samenwerking was perfect en wij zijn het team van Multibeeld Media Producties dankbaar voor hun werk. ”

Floris Tas Voorzitter Special Olympics