Bedrijfsvideo € 495,-  inclusief marketing

Door middel van een bedrijfsvideo laat je bezoekers op een dynamische manier kennis maken met jouw organisatie, producten of diensten.

Websitebezoekers besteden 2,6 keer meer tijd op een pagina met videocontent. 81% van de bedrijven die starten met videomarketing ziet een toename in verkoopcijfers. 96% van de consumenten zegt dat video hen helpt bij het doen van online-aankopen.

Bedrijfsvideo voor het MKB

Speciaal voor het MKB hebben we de 1 minuut durende bedrijfsvideo. Hierin vertelt de ondernemer onder zijn of haar onderneming. De professionele video wordt gemonteerd met beelden die wij van het bedrijf maken. Hierin wordt het bedrijfslogo verwerkt en het geheel wordt met rechtenvrije muziek afgewerkt. Deze video is geschikt voor de website, socialmediakanalen, indoor gebruik, beurzen en open dagen.

Extra promotie

De bedrijfsvideo wordt ook geplaatst op de website van Nieuws uit Nijmegen. Een druk bezochte nieuwsite met 500.000 bezoekers per maand. Hierdoor wordt de video onder de aandacht gebracht van een groot publiek. In de inleidende tekst bij de video wordt ook een link geplaatst naar uw website en socialmediakanalen.

Het produceren van de video èn plaatsing op Nieuws uit Nijmegen komen op een totaal prijs van € 495,- exclusief BTW.

Wilt u meer weten over de MKB video, neem dan contact met ons op.

MultiBeeld Media Producties, gespecialiseerd in het ontwerpen, vormgeven en produceren van video's voor iedere doelgroep.

Een voorbeeld van een MKB video:

Een voorbeeld van een MKB video met voice-over: